Billig tyroler kostume

billig lederhosen til herre - det perfekte valg til en god oktoberfestKigger vi på de forskellige priser inden for Tyroler Kostumer, bliver man hurtigt chokeret. Et ægte tyroler kostume i skin eller læder koster nemt mellem 1.500 og 2.500 kroner alt efter hvor man køber, og hvilke dele man vil have med. Dette er for mange der blot ønsker at prøve den lokale Oktoberfest lidt af, jo helt overdrevet. Heldigvis kan det gøres billigere. Lad os se på et eksempel inde fra Kostumeoutlet.dk på et billig tyroler kostume til herre.

1 styk tyrolerhat – 49 kroner
1 styk lederhosen i ruskindslook – 249 kroner
1 ternet skjorte i bomuld – 199 kroner
1 par knæhøje strømper – 49 kroner

I alt cirka 550 kroner for et komplet sæt tyroler tøj. Mange har dog selv strømper og skjorte som fint kan bruges, og så ender prisen nede omkring 300 kroner for et sæt tyrolertøj. En pris som er lidt mere overskuelig. Dette er dog stadig lidt mere, end f.eks. de pirat kostume man evt. købte til sidste års karneval for 129 kroner. Men en tyrolerfest er også en lidt anden slags fast.

tyroler-kjoler til damer og kvinder i høj kvalitet til en god prisSer vi på damerne ser prisen cirka sådan her ud – Tyroler kjoler 2-6.000 kroner samt hvad der er behov for at tilbehør. f.eks. ligger en kjole i Ægte tyske Dirndl i omkring 5.00 kroner. Et pris eksempel fra Kostume Outlet kunne være.

1 styk tyrolerkjole – 199 kroner
1 par strømpebukser med sløjfe – 39 kroner
1 blonde paryk med fletninger – 69 kroner

Så i alt en pris på lige over 300 kroner, hvilket stort set er samme pris som et tyroler kostume til mænd. Dog vil mange kvinder nok højst sandsynlig vælge en af de lidt dyrere kjoler, i bedre kvalitet. Så ja, det kan sagtens lade sig gøre at få et billig tyroler kostume i god kvalitet.