Et godt karneval

Billige kostumer og businessSå er karnevallet endelig overstået, og det blev faktisk et rigtigt godt karneval med masser af sjov og ballade. Vi kom 14 personer alle klædt i forskellige tyroler kostumer, det vil sige en stor del af os kom i samme lederhosen, strømper og hue, men kravet var fra starten at vi alle skulle kommer i ternede skjorter og ingen måtte have samme farve på. Det viste at blive lidt af en udfordring, men den blev løst og resultatet blev faktisk rigtigt pænt. Jeg afventer lige på at modtage de sidste billeder fra vores dag, så vil jeg ligge dem op her på hjemmesiden. Dermed kan vi så også bevise at det at vælge et tyroler kostume kan være varierende.

Vi starter…

Vi startede dagen her hos mig, med masser af gammel dansk og også lidt rundstykker, alle mødte op i deres flotte kostumer og sat her et par timer og byggede den gode stemning op før vi tog ind til nærmeste starts plads for paraden. Derefter brugte vi de efterfølgende 4 timer på at komme ind til kildeparken mens vi hyggede rigtigt meget i paraden. Det var utroligt sjovt at se alle de andres flotte kostume og hvor kreative de forskellige har været. Det var ret tydeligt at nogle blot have fundet ledt efter billige kostumer, mens andre virkelig havde brugt en masse penge eller tid på deres udklædning. Jeg syntes selv vores tyrolertøj var ret festligt inden vi kom ind til paraden, men sammenlignet med nogle af de andre kostumer, så kunne vi dog slet ikke være med. Det var tydeligt at nogle karnevalsgrupper, havde arbejdet i flere måneden frem mod dette karneval, men det var også rigtig mange som blot var iført en eller anden meget simpel udklædning, blot for at kunne være en del af paraden. Selvom jeg normalt er en ret generet person, så går det helt over når man står der blandt alle de andre udklædte folk, også selv op i mod 100.000 personer står og kigger på paraden mens den går igennem byen, der er masser der filmer og alligevel føler man ikke, at man er specielt udstillet. Måske fordi man på en eller anden måde gemmer sig bag sit kostume. Se mere her i vores gamle artikel.

Kildeparken eller ej?

Inde i selve kildeparken var det lidt for mange mennesker efter min mening, så det endte med at efter en time tog vi ind på en af de lokale barer og festede videre. Om aftenen tog vi alle ud og spiste fint, var sjovt at sidde 14 folk i tyroler kostume på en fin restaurant hvor alle de andre sad i deres fine tøj. Derefter gik turen ned i Jomfru ane gade hvor vi festede igennem til omkring klokken 2 om natten, her blev det tid for mig at tage hjem igen efter en meget sjov dag i rigtig godt selskab.