Oktoberfest Aalborg – find det rigtige kostume

Lav dit eget tyroler kostumeSå er det snart tid til næste oktoberfest i Aalborg, og hold da op hvor jeg glæder mig. Endnu engang kommer den til at stå på masser af store fadøl, pølser og flotte tyroler kostumer. Men hvad skal man lige vælge af Tyroler kostume, hvis man ikke vil komme udklædt som alle de andre? Da udvalget inden for denne type af udklædning jo er en smule begrænset kan det ofte være lidt af et problem. Vi ser her lidt nærmere på nogle af dine muligheder få at lave de bedste kostumer.

Sammensætning af tyroler kostumer

Det første valg man skal tage, er hvilke dele ønsker man at sammensætte sit tyroler kostume af? Skal det være med knæ strømper, træsko, alpehue, lederhosen, skovmandsskjorte eller hvad vælger du? Allerede her har man mulighed for at skille sig lidt ud. I stedet for de klassiske knæstrømper i hvide, kunne man jo f.eks. finde nogle lange strømper i en skrigende orange farve, og evt. en matchende skjorte i samme farve. Eller hvad med at udskifte skjorten med en T-shirt eller tage en blæser på uden over. Alt sammen noget som stadig passer fint ind i Tyroler temaet, men alligevel gør at du skiller dig ud fra mængden. Læs mere om hvad man skal vælge af tyroler kostumer og udklædning her

Lav dit eget kostume

Er man lidt kreativ, er det bestemt muligt selv at lave sit helt eget kostume og på den møde være sikker på at det bliver helt unikt. Dog kan dette for mange virke som en lidt uoverskuelig opgave, men fortvivl alligevel ikke. I stedet for helt at starte fra bunden, så kan du vælge at købe et billigt færdigt kostume, og så modificere dette til at passe til lige præcis dit behov. Det kan f.eks. være ved at tilføje lidt ekstra lommer, eller en lynlås. Klister nogle øl mærkater på, eller på anden måde “pimpe” hele kostumet lidt op ved at sætte sit eget præg på det. Dette er en teknik som jeg selv ofte bruger, når tiden eller lysten ikke lige er der, til at lave et nyt kostume fra bunden. Ofte får man de bedste kostumer på den måde, da det kan være lidt svært at lave dem helt fra bunden.

Køb et andet sted

90% af alle kostumer det købes både online og lokalt, stammer fra de samme leverandører. Dette betyder at der er en stor chance for at det kostume du køber jo er mangen til nogle af de mange andre, som folk dukker op i. Gider man ikke selv at modificere sit kostume eller sy et fra bunden, så kunne et alternativ være, at man kigger lidt ud over de almindelige butikker. F.eks. i stedet for at købe sit kostume hos Karnevalsshoppen, så kunne man i stedet kigge på nogle af de mange udenlandske webshops, hvor udvalg nogle gange er lidt større. Dog skal man være opmærksom på at fragt prisen her ofte er lidt høj. Ellers er det også ofte at man finder nogle gode eksempler inde på sider som f.eks. Ebay.com.

Jeg håber at du med disse få og simple tips, har fået en lille ide om, hvordan du kan skille dig lidt ud fra mængden, ved at sætte dit eget personlige præg på dit Tyroler kostume.