Tyroler kostume

oktoberfest kostumer - find det helt rigtige tyroler kostume til din næste tyrolerfest. En smart tyrolerkjole eller andet tyrolertøj er med til at gøre din oktoberfest til et hit.

At finde det helt rigtige tyroler kostume kan for nogle være lidt af en opgave. Mange vælger den hurtige og nemme løsning, at købe et i den første og bedste skrammel butik man kommer forbi. Her kan man som regel finde 1-2 slags tyroler kostumer til under 150,-. Er det første gang du skal til en oktoberfest, så kan dette være en god og billige måde at prøve det an på. Har man dog et par af denne slags feste på bagen, så vil man ofte vælge noget der er lidt mere autentisk, og noget som er lidt mere behageligt at have på. Men hvad er det lige som kendetegner et godt tyroler kostume? For pigerne er det ofte røde og hvide farver. Gerne med tern i form af en ternet skjorte eller forklæde. Tænk f.eks. tilbage på bar pigerne i de gamle tyske/østrigske film. Denne kjole kan være i varierende længde, men for mange går den cirka ned til knæet. Den kan så også være mere eller mindre nedringet, alt efter hvor sexet man syntes den skal være. Til kjolen høre ofte lange strømper eller strømpebukser. Mændenes tyroler kostume er lidt anderledes. Her er lederhosen et must. Knæstrømper og alpehuer passer ofte også godt ind sammen med et par solide lederhosen.

Hvis du har brug for inspiration, så tag et kik her på karnevalsshoppen – en af Danmarks største og billigste online butikker med Tyroler kostumer til din oktoberfest

Er kvaliteten på et tyroler kostume vigtig?

kvaliteten på tyroler kostumer variere en hel del alt efter hvor man køber og hvor meget man betaler for sit kostume. Et typisk sæt tyrolertøj til mænd, med alpehue, strømper, lederhosen koster koster mellem 3-600 kroner. Til kvinder kan man få en tyrolerkjole og strømper til mellem 2-400 kroner. Ønsker man nogle kostumer som er lidt mere ægte, så kan man også sagtens finde dette, de koster dog lidt mere, men kvaliteten er så også noget bedre. Dog er standard modellen ofte mere end nok til langt de fleste deltagere. Hvad man bør købe afhænger af flere ting, kommer alle de andre i din gruppe, i det helt billige kostume, så er der igen grund til at købe noget dyrt. Kommer der der imod alle sammen i dyreste og smartest, så vil man nok skille sig lidt ud, hvis man ikke følger trop. En anden ting som spiller ind, når vi snakker kvalitet og holdbarhed. Skal kostumet kun bruges en enkelt gang eller to så er der ingen grund til at smide alt for mange penge efter det. Men er det noget i kommer til at bruge i flere år fremover, så kan det godt betale sig at investere i kvalitet.

Det samme gør sig gældende hvis i skal til den store fest i München, her får man ikke det venlige blik fra tyskerne, hvis man dukker op i en 150 kroners kopi af deres ægte tyrolertøj. Så skal man til tyskland, så kan i lige så godt go all in, som man siger. Læs mere om selve oktoberfesten og valg af tyroler udklædning.

Kostumer er vigtige

Tyroler kostumer er en vigtig del af stemningen til en oktoberfest, og netop derfor ser man også at størstedelen af dem som deltager er klædt ud i tyrolertøj. Uden disse sjove former for udklædning, ville det ikke helt være det det samme at tage til en oktoberfest. Derfor er en fræk tyrolerkjole eller et par flotte lederhosen, og måske en lille alpehue altid et hit til den her slags begivenheder. Skal du til München eller anden af de helt store oktoberfeste, så er der visse krav der bør overholdes når vi snakker tyrolertøj. Så sæt dig ind i de regler før i køber udklædning og tager afsted.

Spark gang i din næste oktoberfest med øl og god stemning